Hem >>  Damkläder >>  Soft shell-jackor >>  Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor BlackVaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
  • Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
Price: SEK1,413.73  SEK706.91Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 1237694
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Larice Ii Damkläder Soft Shell-jackor Raisin
  • Vaude Lulea Coat Damkläder Soft Shell-jackor Tarn
  • Vaude Durance Hooded Damkläder Soft Shell-jackor Indian Red
  • Vaude Roccia Softshell Hoody Damkläder Soft Shell-jackor Reef
  • Vaude Hogback Jacket Damkläder Soft Shell-jackor Skyline

Vänligen välj:Antal

Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black_checkout
Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
Fri som vinden. Denna höga stretch softshell är tillverkad av miljövänliga, bluesign certifierat Vindtät 80 material. De stretch tyg, anatomisk passform och elastiskt stretchinlägg under armarna garanterar maximal rörelsefrihet för klättring och bergsbestigning.
Med långa ventilationsdragkedjor och höga fasta fickor, är Sardona jackan ett utmärkt val för krävande och tekniska turer. Denna produkt har tillverkats med Eco Finish och är miljövänliga, vattenavvisande och fluorocarbon fri (PFC gratis).
Funktioner:
Förböjda ärmar
Inga sidsömmar
1 bröstficka med dragkedja inverterad
2 framfickor med inverterad dragkedja
2 sätt inverterad dragkedja
Muddar med tumgrepp slingor
Dragsko nertill, justerbar genom fickor
Stå upp kragen
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 88% Polyamid, 12% Elastan
Inserts: 80% Polyamid, 20% Elastan
Nätfoder: 100% Polyester
Vikt: 305g
Teknik:
Bluesign:
Bluesign godkänd fabricbluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign-certifierade material är markerade som "Bluesign godkänd tyg".
Tygerna sträcka kommer antingen från spandex i tyget eller från den typ av stickad eller väv användes för materialet. Detta ger maximal rörelsefrihet.
Tyget? S extra tät konstruktion (uppnås genom väva, yta eller behandling) gör det 80% vindtät. Vad? Ar vänster på vinden är en trevlig, sval frisk fläkt som erbjuder oslagbar andningsförmåga. Denna teknik är ett utmärkt val för blåsiga väderförhållanden i hög rörelse berg och cykelsport.
Vaude produkter som bär Eco Finish varit vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material och resursvänlig produktion. Det bästa för människa och natur. Kriterierna är stränga: en produkt får endast bära den gröna Shape Label när den uppfyller "bluesign produkt" normer, eller har färgats med VAUDE eColour, eller är tillverkad av minst 90% miljövänliga material som? Bluesign godkänd tyg? ekologisk bomull? återvunnet material? en kombination av dessa med minst 35% Tencel eller hampa.

Funderar du på att köpa VAUDE Sardona Jacket II? Detta är en av stjärnprodukterna på Vaude återförsäljare online Malmö, din skidorbutik online. , under begränsad tid! På Vaude återförsäljare online Malmö kan du ta del av de största förmånerna och hitta produkter från VAUDE till bästa pris. Alla våra skidorprodukter har en kvalitetsgaranti från tillverkaren.
VAUDE - Damkläder - Soft shell-jackor

Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black
Vaude Sardona Jacket Ii Damkläder Soft Shell-jackor Black

You may also like...