Hem >>  Herrkläder >>  Västar >>  Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord BlueVaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Price: SEK2,013.82  SEK1,006.95Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136137690
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Hurricane Vest Ii Herrkläder Västar Black
  • Vaude Air Ii Herrkläder Västar Pistachio sverige
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
  • Vaude Bormio Vest Herrkläder Västar Black Uni
  • Vaude Kabru Light Herrkläder Västar Hydro Blue

Vänligen välj:Antal

Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue_checkout
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Fjäderlätt dunväst: packar ner små, 90/10 värmeväst med super lätt men ändå stabil PERTEX® Quantum yttermaterial. Håller torso varm när temperaturen sjunker. De primära väsentliga inslagen miljövänlig, bluesign® certifierad tillverkning; ner är certifierad i enlighet med den ansvariga Down Standard (RDS). Denna produkt har tillverkats med Eco Finish och är miljövänlig, vattenavvisande och fluorkarbonfri (PFC gratis). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter, tillverkade av hållbara material, resurseffektiv tillverkning och rättvis produktion.
Funktioner
ned fyllning
stretch inlägg under armarna
Lycra bundna ärmhål
2 framfickor med dragkedja
1 frontficka kan användas som stuva ficka
2 sätt blixtlås
Snör nertill, justerbar genom fickor
stå upp krage
Specifikationer:
Vikt: 217 g
Material:
Yttertyg: 100% Polyamid
Fyllning: 90% vitt anddun klass I, 10% fjädrar. Innehåller icke textila delar av animaliskt ursprung.
Teknologi:
Fair Wear Foundation: Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form: grön Form är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
RDS: Med Ansvarig Ner Standard (RDS), Vaude säkerställer att ner eller fjädrar som används i våra produkter kommer uteslutande från gäss, ankor och andra sjöfåglar som har behandlats i enlighet med djurskyddsnormer. Metoder såsom levande plockning och produktion av foie gras är uttryckligen excluded.RDS är ett intyg från den oberoende Textile Exchange organisation som ger oss sömlös spårning av dun och fjädrar längs hela leveranskedjan.
Eco_Finish_l: Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
renewable_materials_l: Vaude använder förnybar vegetabiliska eller animaliska resurser vid tillverkning av denna produkt. Detta sparar på fossila råvaror.
10 Daune: 90/10 ned fyller garanterar optimal isolering på en minimal vikt. Serniga sovsäckar är fyllda med vitt gåsdun med 850 cu.in. fill power. I våra Ice Peak sovsäckar använder vi vitt anddun med 650 cu.in. fill power baserat på den europeiska DIN EN 12130 normen.
ultralätt: Den ultralätta Ikonen identifierar Vaude ryggsäckar som hör till de lättaste i sin klass som finns på marknaden idag. Deras minimal vikt möjliggörs av extremt lätta material och genom att paring ner dem till de mest nödvändiga funktioner.

Vad tycker du om att hitta VAUDE Kabru Light Vest till det här priset? Otroligt, eller hur? Vänta inte längre utan köp varan du väntat på så länge på vår skidorbutik online. Utrusta dig själv väl och njut utav dina dagliga aktiviteter till fullo med VAUDE. Och det bästa är att vi erbjuder dig det bästa priset på marknaden på dina Herrklädervaror.
VAUDE - Herrkläder - Västar

Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Fjord Blue

You may also like...