Hem >>  Herrkläder >>  Västar >>  Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar BlackVaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
  • Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Price: SEK2,237.57  SEK1,118.79Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 13566762
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Farley Vest V Herrkläder Västar Muddy
  • Vaude Kabru Light Herrkläder Västar Eclipse
  • Vaude Sesvenna Vest Herrkläder Västar Washed Blue
  • Vaude Primasoft Vest Herrkläder Västar Royal
  • Vaude Air Ii Herrkläder Västar Pistachio sverige

Vänligen välj:Antal

Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black_checkout
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Fjäder dunväst: packar ner små, 90/10 termisk väst med super lätt men ändå stabilt Pertex Quantum yttermaterial. Håller din torso varm när temperaturen sjunker. De primära väsentliga inslagen miljövänliga, bluesign-certifierade tillverkning; ner är certifierat i enlighet med den ansvariga Down Standard (RDS). Denna produkt har tillverkats med Eco Finish och är miljövänlig, vattenavstötande och fluorkarbonfri (PFC gratis). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter, tillverkade av hållbara material, resurseffektiv tillverkning och rättvis produktion.
Funktioner:
Ned fyllning
Lycra bundna ärmhål
2 framfickor med dragkedja
1 frontficka kan användas som stuva ficka
2 sätt blixtlås
Snör nertill, justerbar genom fickor
Stå upp kragen
Specifikationer:
Yttertyg: 100% Polyamid
Skär: 78% Polyamid (återvunnet), 22% elastan
Fyllnadsmaterial: 90% vitt anddun klass I, 10% FeathersContains icke textila delar av animaliskt ursprung
Vikt: 217 G
Teknik:
Grön Form: Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Bluesign godkänd tyg: bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign certifierade material är markerade som "bluesign godkänd tyg".
Eco_Finish_l: Vaude produkter med Eco Finish är vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta det yttre lagret av många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC. Ta reda på mer på www.vaude.com.
10 Daune: 90/10 ned fyller garanterar optimal isolering på en minimal vikt. Serniga sovsäckar är fyllda med vitt gåsdun med 850 cu.in. Fyll makt. I våra Ice Peak sovsäckar använder vi vitt anddun med 650 cu.in. fill power baserat på den europeiska DIN EN 12130 normen.
Ultralight: Den ultralätta Ikonen identifierar Vaude ryggsäckar som tillhör de lättaste i sin klass som finns på marknaden idag. Deras minimal vikt möjliggörs av extremt lätta material och genom att paring ner dem till de mest nödvändiga funktioner.

Om du vill köpa de bästa Herrkläderprodukterna från VAUDE, så har du hittat det bästa stället på Vaude utmärkt värde heta försäljning Göteborg. På Vaude utmärkt värde heta försäljning Göteborg arbetar vi alltid med de bästa märkena som VAUDE för att erbjuda dig den bästa kvaliteten till bästa pris på alla våra skidorprodukter som VAUDE Kabru Light Vest. Gör din beställning nu och få VAUDE Kabru Light Vest så fort som möjligt.
VAUDE - Herrkläder - Västar

Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black
Vaude Kabru Light Vest Herrkläder Västar Black

You may also like...