Hem >>  Herrkläder >>  Skjortor >>  Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor GreenVaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
  • Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
Price: SEK706.73  SEK353.32Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 1236988
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Neshan Ls Shirt Ii Herrkläder Skjortor Marine / Red
  • Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
  • Vaude Jerpen Ls Shirt Herrkläder Skjortor Indian Red
  • Vaude Jerpen Ls Shirt Herrkläder Skjortor Eclipse

Vänligen välj:Antal

Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green_checkout
Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
Går tillsammans med allt: bekväma och luft trekking skjorta gjord av stretchig, lättskött material. Snabbtork, med ett UV-skydd finish.
Funktioner:
2 bröstfickor med knapp ner klaffar
Vik över kragen
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 84% Polyamid
9% Bomull
7% Elastane
Vikt: 180g
Teknik:
Bluesign Godkänt Tyg:
Bluesign är världens strängaste standard för miljö, konsumentskydd och arbetskraft skyddet. Alla miljö relevanta produktionsaspekter bedöms och permanent optimerad: material, energi, vatten, vatten och luftutsläpp, bullernivåer, avfallshantering, hantering av farliga ämnen. Produkter gjort minst 90% av bluesign-certifierade material är markerade som "Bluesign godkänd tyg".
UPF 25:
Mycket bra UV-skydd så att du kan njuta av solen och bergsport väl skyddade. En UPF rating på 25 innebär att en given bit tyg tillåter maximalt 4% (<1/25) av UV-strålar som drabbade det att tränga through.The UV-skydd skapas genom valet av fibrer, väv, materialtjocklek eller genom att infoga en titandioxid "skyddande skärm" i tyget. Titandioxid är helt miljövänlig och har rankats av EU som ofarliga.
Stretch:
Tygerna sträcka kommer antingen från spandex i tyget eller från den typ av stickad eller väv användes för materialet. Detta ger maximal rörelsefrihet.
Grön Form:
Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material och resursvänlig produktion. Det bästa för människa och natur. Kriterierna är stränga: en produkt får endast bära den gröna Shape Label när den uppfyller "bluesign produkt" normer, eller har färgats med VAUDE eColour, eller är tillverkad av minst 90% miljövänliga material som? Bluesign godkänd tyg? ekologisk bomull? återvunnet material? en kombination av dessa med minst 35% Tencel eller hampa.

Vänta inte längre utan köp VAUDE Jotun Shirt II! På Vaude Original äkta licens Sverige har alla våra Herrkläderprodukter full tillverkargaranti från märket VAUDE. När du köper i vår skidorbutik online, kan du ta del av förmåner om du är med i vår skidor community. Gör din beställning nu och få VAUDE Jotun Shirt II så snart som möjligt hem till dig.
VAUDE - Herrkläder - Skjortor

Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green
Vaude Jotun Shirt Ii Herrkläder Skjortor Green

You may also like...