Hem >>  Damkläder >>  Västar >>  Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar IronVaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Price: SEK1,271.79  SEK635.90Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136377679
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Blueberry
  • Vaude Brand Vest Damkläder Västar Black
  • Vaude Rienza Vest Damkläder Västar Black
  • Vaude Skomer Vest Damkläder Västar Cedar Wood
  • Vaude Skomer Ii Damkläder Västar Icewater

Vänligen välj:Antal

Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron_checkout
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Super isolering: med PrimaLoft® Silver Isolering Eco har denna termiska vest en huva och stretch insatser för den fria rörligheten. Kontur väst har en mycket liten förpackningsstorlek och alltid hittar en plats i packningen på fjällturer. Kvalitetskraven PERTEX® Quantum yttre material poäng med låg vikt och hög slitstyrka. Isoleringen Jackan kan kombineras väl med regn och vindjackor. Sträckan materialet är tillverkat av återvunnen polyamid i en upcycling process av textilmaterial. till exempel, från begagnade fiskenät. Bluesign® standarden garanterar en miljövänlig färdiga materialet. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande yta utan fluorkarboner (PFC). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter? tillverkad av hållbara material och resursbevarande produktion.
Funktioner:
Smal, sportigt snitt
Lycra bundna ärmhål
2 framfickor med dragkedja
En innerficka för förvaring jackan
Dragkedja med rygg flik
Lycra bundna huva
Specifikationer:
Vikt: 205 g
Yttertyg: 100% Polyamid; Skär: 78% Polyamid (återvunnet), 22% elastan; Foder: 100% Polyamid; Fyllning: 100% polyester; PrimaLoft® Silver Isolering Eco 40g / m ^.
Teknologi:
Fair Wear Foundation: Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form: grön Form är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Eco_Finish_l: Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
Recycled_materials_l: Vaude använder återvunnet material (t.ex. från PET-flaskor) vid tillverkning av denna produkt. Detta sparar upp till 50% i energi och CO2-utsläpp samt fossila råvaror. Se skötselråden i produkten för mer information.
Stretch: Den tyger stretch kommer från antingen spandex i tyget eller från den typ av stickade eller väv som används för materialet. Detta ger maximal rörelsefrihet.

Skulle du vilja köpa VAUDE Freney Hybrid? Då är du på rätt ställe! Inom kategorin Västar på online skidorbutiken kan du hitta ett brett utbud av olika modeller till bästa pris. Hitta de bästa skidorprodukterna, som anpassar sig till dina behov på Vaude klassiker Sverige. Letar du efter en present? Missa inte våra Damkläder reor.
VAUDE - Damkläder - Västar

Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Iron

You may also like...