Hem >>  Damkläder >>  Västar >>  Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian RedVaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Price: SEK1,271.79  SEK635.90Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136377677
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Kabru Light Ii Damkläder Västar Pigeon Grey
  • Vaude Air Vest Ii Damkläder Västar Apricot
  • Vaude Kabru Light Vest Damkläder Västar Sailor Blue
  • Vaude Hurricane Vest Ii Damkläder Västar Dark Petrol
  • Vaude Kabru Light Ii Damkläder Västar Black

Vänligen välj:Antal

Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red_checkout
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Super isolering: med PrimaLoft® Silver Isolering Eco har denna termiska vest en huva och stretch insatser för den fria rörligheten. Kontur väst har en mycket liten förpackningsstorlek och alltid hittar en plats i packningen på fjällturer. Kvalitetskraven PERTEX® Quantum yttre material poäng med låg vikt och hög slitstyrka. Isoleringen Jackan kan kombineras väl med regn och vindjackor. Sträckan materialet är tillverkat av återvunnen polyamid i en upcycling process av textilmaterial. till exempel, från begagnade fiskenät. Bluesign® standarden garanterar en miljövänlig färdiga materialet. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande yta utan fluorkarboner (PFC). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter? tillverkad av hållbara material och resursbevarande produktion.
Funktioner:
Smal, sportigt snitt
Lycra bundna ärmhål
2 framfickor med dragkedja
En innerficka för förvaring jackan
Dragkedja med rygg flik
Lycra bundna huva
Specifikationer:
Vikt: 205 g
Yttertyg: 100% Polyamid; Skär: 78% Polyamid (återvunnet), 22% elastan; Foder: 100% Polyamid; Fyllning: 100% polyester; PrimaLoft® Silver Isolering Eco 40g / m ^.
Teknologi:
Fair Wear Foundation: Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form: grön Form är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material, resurssparande tillverkning och rättvis produktion.
Eco_Finish_l: Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
Recycled_materials_l: Vaude använder återvunnet material (t.ex. från PET-flaskor) vid tillverkning av denna produkt. Detta sparar upp till 50% i energi och CO2-utsläpp samt fossila råvaror. Se skötselråden i produkten för mer information.
Stretch: Den tyger stretch kommer från antingen spandex i tyget eller från den typ av stickade eller väv som används för materialet. Detta ger maximal rörelsefrihet.

Är du intresserad av VAUDE Freney Hybrid? Då behöver du inte vänta längre! Köp denna produkt till bästa pris och alltid med den säkerhet vi erbjuder hos Vaude bra service Sverige. Här kan du hitta all information angående VAUDE Freney Hybrid. VAUDEär en av de bästa skidormärkena som designar exklusiva Damklädervaror som är skräddarsydda efter kundernas önskemål.
VAUDE - Damkläder - Västar

Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Indian Red

You may also like...