Hem >>  Damkläder >>  Västar >>  Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar IcewaterVaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Move your mouse over image or click to enlarge
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Price: SEK1,271.79  SEK635.90Spara: 50% mindre
  • Artikelnr: 136377678
  • 8888 antal i lager
  • Vaude Hurricane Vest Ii Damkläder Västar Dark Petrol
  • Vaude Skomer Vest Damkläder Västar Reef
  • Vaude Hurricane Vest Ii Damkläder Västar Black
  • Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
  • Vaude Sesvenna Vest Damkläder Västar Black

Vänligen välj:Antal

Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater_checkout
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Super isolering: med PrimaLoft® Silver Isolering Eco har denna termiska vest en huva och stretch insatser för den fria rörligheten. Kontur väst har en mycket liten förpackningsstorlek och alltid hittar en plats i packningen på fjällturer. Kvalitetskraven PERTEX® Quantum yttre material poäng med låg vikt och hög slitstyrka. Isoleringen Jackan kan kombineras väl med regn och vindjackor. Sträckan materialet är tillverkat av återvunnen polyamid i en upcycling process av textilmaterial. till exempel, från begagnade fiskenät. Bluesign® standarden garanterar en miljövänlig färdiga materialet. Denna produkt är gjord med Eco Finish, en miljövänlig vattenavvisande yta utan fluorkarboner (PFC). Grön Shape är din VAUDE garanti för miljövänliga produkter? tillverkad av hållbara material och resursbevarande produktion.
Funktioner:
Smal, sportigt snitt
Lycra bundna ärmhål
2 framfickor med dragkedja
En innerficka för förvaring jackan
Dragkedja med rygg flik
Lycra bundna huva
Specifikationer:
Material:
Yttertyg: 100% Polyamid; Skär: 78% Polyamid (återvunnet), 22% elastan; Foder: 100% Polyamid; Fyllning: 100% polyester; PrimaLoft® Silver Isolering Eco 40g / m ^.
Längd bak (i ​​storlek medium): 62 cm
Vikt: 205 g
Teknologi:
Grön Info:
Vi strävar efter goda arbetsförhållanden och löner för alla arbetstagare. Vi är medlem i Fair Wear Foundation (FWF) och vi är fast beslutna att ständigt förbättra arbetsförhållandena vid alla våra produktionsanläggningar. Vi följer dessa villkor regelbundet. Vaude har uppnått ledare status, den högsta status FWF-medlemskap.
Grön Form:
Med vår gröna Shape etikett, vi erbjuder funktionella, miljövänliga produkter tillverkade av hållbara material.
Recycled_materials_l:
Vaude använder återvunnet material (t.ex. från PET-flaskor) vid tillverkning av denna produkt. Detta sparar upp till 50% i energi och CO2-utsläpp samt fossila råvaror. Se skötselråden i produkten för mer information.
Eco_Finish_l:
Vaude produkter med Eco Finish har vattentät på ett miljövänligt sätt utan fluorkarboner (PFC). PFC är en del av en grupp av kemiska föreningar som används för att vattentäta ytterskikt många utomhusprodukter. De har kommit under kritik för att vara icke nedbrytbara, bioackumulerande och toxiska, och misstänks vara skadliga för hälsan. Vaude har gjort ett tydligt åtagande att helt avstå PFC.
Sträcka:
Den tyger stretch kommer från antingen spandex i tyget eller från den typ av stickade eller väv som används för materialet. Detta ger maximal rörelsefrihet.

Vaude på modet Sverige, visar vi alla VAUDE Freney Hybridegenskaper. I vår skidor butik kan du hitta olika storlekar på VAUDE Freney Hybrid. Säker betalning och garanterad frakt! Upptäck dessutom fler liknande produkter av VAUDE Freney Hybrid och ta del av våra andra erbjudanden på skidorutrustning.
VAUDE - Damkläder - Västar

Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater
Vaude Freney Hybrid Damkläder Västar Icewater

You may also like...